Daru, hidraulikus szelep okokról a vákuum hatása

Daru, hidraulikus szelep, hogy ellenőrizzék a fontos részei a daru, üzemi nyomás, így kell jó megértése a daru s hidraulikus szelep, tanulni, többet a daru 's hidraulikus szelep képes szerepet játszanak a megkönnyebbülés, engedélyezheti a futó kiváló minőségű lesz több.

1, egy daru a elővezérlő szelep nyílás eltömődött. A lyuk elzáródik, az elővezérlő szelep nem vonja ellenυrzιs alα, exportáló csillapítási lyukat töltve-elsősorban a fő szelep szelep üregben, fő orsó jelenlétében tavaszán, az alsó pozícióban olajnyomás, szelep megnyitotta, a szelep vákuum hatása van, a behozatali és kiviteli nyomás emelkedik vagy csökken.

2, az olaj leeresztő dugó. Miután dugva a csatorna felvonó elővezérlő szelep nem csatorna, a következményei nem működő-ra az elővezérlő szelep nyílás dugó, import és export az olaj nyomás nő vagy csökken.

3, címke tulajdonosok ragadnak alatt a szelep teljesen nyitott helyzetben, a hidraulikus szelep helyzetekre nyomás is okozhat.

4, a daru egyirányú szelep szelep szivárgó súlyos, belépő nyomás a konnektorba, így az olaj bemeneti és kimeneti nyomás változása.