Hidraulikus működtetésű szelep

Hidraulikus működtetésű szelep
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. egyike a vezető kínai hidraulikus működtetésű szelep gyártók és beszállítók Kínában, Üdvözöljük venni vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges hidraulikus működtetésű szelep üzemünkben.

Ipari felszerelések, amely megfelel a nemzeti pneumatikai Egyesület rövid neve, NFPA D03, D05 sorozat standard szelep szerelési minta használt hidraulikus működtetésű szelep, illesztés szabványos NFPA D03, D05 szelep subplate vagy szerelés szívócső. A hidraulikus működtetésű szelep is nevezett 4WE, 4way 3 állású szelep és gyakran hozzászokott meghosszabbít vagy visszahúzódik a kettős hatású hidraulikus hengerek, vagy használt hidraulikus motor a rotációs ellenőrzése.

A tekercset a hidraulikus működtetésű szelep van tavaszi középre, amely továbbra is az eredeti helyzetébe az összesre blokkolt helyzetben a szelep spool kapcsolva, nyomja az elektromos működtetésű egyik két pozíció elérése érdekében az intézkedések kiterjesztése vagy kivonat a hidraulikus henger, szelep orsó visszatér a központi elhelyezkedésének, amint a tápfeszültség ki van kapcsolva.

Finotek hidraulikus működtetésű szelep a gyors választ, hogy a mágnesek egységes és megbízható közben váltás az orsó hidraulikus nyomás alatt, különösen a csendes zaj művelet keretében. A jó minőségű alapanyagokat mi hidraulikus működtetésű szelep hosszabb élettartama, mint más márkák és az orsón is cserélhető.

Kikötések-ból hidraulikus működtetésű szelep:

Teljesítmény: A hidraulika olaj

Márka: Finotek vagy OEM

Max. Művelet Pressure(T): 21Mpa

Max. Üzemi Pressure(P,A,B): 31.5Mpa

Max. Áramlási sebesség: 60L/perc.

Média hőmérséklete: – 30 és + 80 (° C) NBR O-gyűrűk

Rendelkezésre álló feszültség: C:12V, 24V-os; AC:110V, 220V

Feszültségtűrés: + 10 %-15 %

Kapcsolási frekvencia: DC:15000Times / h; AC:7200Times / h

Olaj közepes: ásványi olaj DIN51 524, a VDMA 24 568 vagy a Repceolaj, viszkozitás 10-400 CST

Ajánlott közepes szűrőképességgel: ISO 4406 Standard, tisztasági osztály: 20/18/15


Vizsgálat