Hordozható Hidraulikus tápegység DSC

Hordozható Hidraulikus tápegység DSC
Termék részletek

Hordozható Hidraulikus tápegység DSC sorozat kettős áramkör dupla szivattyú, elektromos szivattyútelep áll, dugattyús szivattyú, fogaskerék szivattyú, ellenőrzési rendszer, elektromágneses irányváltó szeleppel, hidraulikus szelep, eszköz-, motor- és olaj tartály Hidraulikus tápegység. Kettős áramkör, kettős szakaszban szivattyú, automata és egyéb funkciók, kézikönyv vagy a láb ugrás kapcsolóval kell felszerelni.

Hidraulikus szivattyú oil és a munkakörülmények, a hordozható Hidraulikus tápegység DSC ajánlott használni a 32-46 kopásgátló hidraulika olaj. A legmegfelelőbb hőmérséklet 30 55 a mértéke, amikor az olaj hőmérséklete alatt 15 vagy nagyobb, mint 60 fut, szabályozza a motorolaj hőmérséklete előtt a fűtés vagy hűtés.

Hidraulika olaj általában használják az 1-6 hónapos egyszer ki kell cserélni, és tisztítsa meg a tartályt, piszok és a por eltávolításához. Hidraulikus erõátviteli lassú, és okoz problémát, ha piszkos olaj, vagy por illessze be az olaj-szűrő, ami fokozott zaj, úgy, hogy az olaj szivattyú élet csökken, így mindig tartani az olaj tiszta.

Az hordozható hidraulikus egység DSC hatványsor meg kell nyitni, hogy anya tedd gáz, az olaj meg blokk kapcsoló be van kapcsolva, bekapcsol a erő és gyors csatlakozó készlet-ban felszerelték hidraulikus gyors fejét. Nyomja meg a ki/be kapcsoló, hogy 1-2 percig, motoros forgatás kikapcsol elhelyezett, a túlnyomásos állam. Ugyanakkor a hidraulikus olaj-output elvégzi a munkát, a hidraulika olaj kimenet növeli a terhelést, amíg 700 bár. Után a szuper magas nyomású szivattyú működését a kapcsol-hoz kirak, lehet visszatérni, hogy a végén az olaj, hidraulika olaj eltávolít a gyors csatlakozó készlet, spin-off az anyát, jelölje ki a villamos energia, zárja be a kapcsolót.

Hordozható hidraulikus teljesítmény egység DSC műszaki adatok:
Művelet üzemi nyomás: 0 MPa-30MPa
Áramlási sebesség nagy nyomás: 0,8 L/min
Áramlási sebesség alacsony nyomáson::4L/perc
Motor teljesítmény:1.5Kw
Hidraulika olaj tartály térfogat: 16L - 36L

Hordozható hidraulika DSC művelet jele:


Vizsgálat