Hidraulikus Power Pack Unit DSS

Hidraulikus Power Pack Unit DSS
Termék részletek

Hidraulikus nyomásfokozó egység DSS, kettős szakaszban szivattyú kettős áramkör és a hidraulikus kézi működtetésű szelep, a kézi szelep funkció érhető el típusának "O", "M" típusú, "U". Alacsony nyomás, magas és alacsony nyomás szivattyú: az azonos ideje ellátás, is kap egy nagy teljesítmény áramlás, nagynyomású, alacsony nyomású szivattyú vezérlő szelep automatikusan kirakott olaj, motor energiafogyasztás, csökkentő olaj láz.

Hidraulikus nyomásfokozó egység DSS teljesítménye nagynyomású működtetési és a nyomás megváltoztatása. Alapján kőolaj növelheti az elektromágneses szelep, a nyomás relé, a hidraulikus zár és egyéb Hidraulika alkatrészek, hogy ellenőrizzék a rendszert.

Hidraulikus tápegységek egység DSS van képes-hoz növekszik a nyomás nyomáspróba, felszerelt henger olaj és a berendezések végezhet a tömegét, emelő, hajlító- és hajkiegyenesítő, stretching, lyukasztó, szegecselés, összeszerelés és szétszerelés művelet stb. Az elektromos olajszivattyú széles körben használják az épület, olajmező, nagy acélipari üzem, mechanikus, elektromos, kémiai, légi közlekedés, kohászat, gépek, vasúti, papír, port, erő és más mezők.

Hidraulikus nyomásfokozó DSS művelet jele:Hidraulikus Power Pack Unit DSS:

Max. Magas nyomás: Max. 0 80Mpa

Max. Alacsony nyomás: 0-tól 12mpa

Áramlási sebesség:
A magas nyomás az áramlási sebesség: 0,8 L-15 L/Min
Az alacsony nyomás az áramlási sebesség: 6L/Min-46L/Min

Motor teljesítmény: 1.5kw-15kw

Üzemanyag-tartály befogadóképessége: 35L - 170L

Teljes méret (L * W * H): az alábbi műszaki ábra bővebben

Vizsgálat