Hidraulikus szelep szívócső

Hidraulikus szelep szívócső
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. egyike a vezető kínai hidraulikus szelep szívócső gyártók és beszállítók Kínában, Üdvözöljük venni vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges hidraulikus szelep szívócső üzemünkben.

Hidraulikus szelep szívócső szokott lenni egy sokrétű, integrált rendszer, amely több Hidraulika szelepek vagy működtető elérése érdekében egy bizonyos követelmény fellépés. Vannak számos funkciót a hidraulikus szelep szívócső nyomás kirakodási hidraulikus szelep osztók, a hidraulikus nyomás távirányítókat hidraulika házakat, a közvetlenül csatlakoztatott Csatlakozótömb hidraulikus szivattyú nyomás enyhítésére, vagy egyéb szabványos és egyedi design sokrétű funkciója elérhető.

Hidraulikus szelep szívócső Finotek által gyártott kicsi és hatással menteni a hely terem, hidraulikus rendszer, a sokszorosított javítja a hidraulika tömlő útválasztás nagymértékben csökkenti a száma, hidraulikus pár vagy Menetes csatlakozók és a hidraulikus szivárgás lehetőségének csökkentése.

Hidraulikus szelep szívócső kikötések:

Max. működési nyomás: hidraulikus sokféle alumínium anyagok, a hidraulikus nyomás, 21Mpa(210bar), hidraulikus gyűjtőcső acél, vagy öntött vas anyagok, a hidraulikus nyomás a 350Mpa(350bar), vagy több

Balra fordult a helyzet: oldaláról vagy aljáról

Menetes elérhető: SAE, gép, MPT vagy metrikus

Max. áramlási sebesség: 0-1000ml/perc.

Hidraulikus szelep elérhető: hidraulikus moduláris szelepek és hidraulikus patron szelepek

Szelep üzemi hőmérséklet:-22 ° F-+250 ° F (-30 ° C-tól + 120 ° C-hoz)

Mágnesszelep feszültségtartomány: Feszültségtűrés 90 %-os 110 %-ról.

Közepes: Ásványi alapú folyadékok jobb


Vizsgálat