Hidraulikus Csatlakozótömb

Hidraulikus Csatlakozótömb
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. egyike a vezető kínai hidraulikus Csatlakozótömb gyártók és beszállítók Kínában, Üdvözöljük a vásárlás vagy a nagykereskedelmi személyre szabott tömeges hidraulikus sokrétű blokkok üzemünkben.

Hidraulikus Csatlakozótömb érhető el Hidraulikus vezérlő szelepek két felerősítési lehetőség: moduláris felszerelése, szelepek és menetes csatlakozás Becsavarható szelepek, a méret 3 mm, 75 mm-es alumínium, acél vagy gömbgrafitos öntöttvasból. A hidraulikus Csatlakozótömb, melyik lesz képes-hoz beszerez több ellenőrző funkció a csatornán keresztül, a nyílás, a hidraulikus csatlakozók rendelkezéseket.

Finotek hidraulikus Csatlakozótömb, ahol több ellenőrző funkciókat érhet el a multi-funkciós követelmény moduláris vagy patron szelepekkel szerelt, könnyen szívbillentyű csere, vagy jövő szelep frissített, és sok megfelelő karbantartás munkakörnyezetben.

Hidraulikus Csatlakozótömb részletes leírása:

Max. működési nyomás: hidraulikus sokféle alumínium anyagok, a hidraulikus nyomás, 21Mpa(210bar), hidraulikus gyűjtőcső acél, vagy öntött vas anyagok, a hidraulikus nyomás a 350Mpa(350bar), vagy több

Balra fordult a helyzet: oldaláról vagy aljáról

Menetes elérhető: SAE, gép, MPT vagy metrikus

Max. áramlási sebesség: 0-1000ml/perc.

Hidraulikus szelep elérhető: hidraulikus moduláris szelepek és hidraulikus patron szelepek

Szelep üzemi hőmérséklet:-22 ° F-+250 ° F (-30 ° C-tól + 120 ° C-hoz)

Mágnesszelep feszültségtartomány: Feszültségtűrés 90 %-os 110 %-ról.

Közepes: Ásványi alapú folyadékok jobb


Vizsgálat