Patron szelep szívócső

Patron szelep szívócső
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. az egyik vezető Kína patron szelep szívócsővezeték gyártóinak és szállítóinak Kínában, Üdvözöljük venni vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges patron szelep elosztóvezetékek üzemünkben.

Patron szelep szívócső a hangsúly a sokszorosított patron szelep kapcsolat a Hidraulika alkatrészek, hidraulikus rendszer, mint például a hengerek, hidraulikus nyomásfokozók, hidraulikus szivattyú, hidraulikus egységek. Finotek kazetta szelep szívócső nyújthat nemcsak Csatlakozótömb, hanem a szelep szívócső választható támogatás különböző kereslet hidraulikus egységek. Patron szelep szívócső érhető SAE, gép, metrikus, mint menetes port beállítása, hogy megfeleljen a különféle csővezeték vagy hidraulikus csatlakozók.

Finotek is gyárt egyéni patron vavle gyűjtőcső szolgálni teljes körű hidraulikus egységek és lehetőséggel, 3D-s szoftver, és a leghatékonyabb szelep házakat tervezni, gépek, összeszerelt, és minden tesztelt, még mielőtt az alkalmazások.

Kikötések-ból patron szelep szívócső:

Max. működési nyomás: hidraulikus sokféle alumínium anyagok, a hidraulikus nyomás, 21Mpa(210bar), hidraulikus gyűjtőcső acél, vagy öntött vas anyagok, a hidraulikus nyomás a 350Mpa(350bar), vagy több

Balra fordult a helyzet: oldaláról vagy aljáról

Menetes elérhető: SAE, gép, MPT vagy metrikus

Max. áramlási sebesség: 0-1000ml/perc.

Hidraulikus szelep elérhető: hidraulikus moduláris szelepek és hidraulikus patron szelepek

Szelep üzemi hőmérséklet:-22 ° F-+250 ° F (-30 ° C-tól + 120 ° C-hoz)

Mágnesszelep feszültségtartomány: Feszültségtűrés 90 %-os 110 %-ról.

Közepes: Ásványi alapú folyadékok jobb


Vizsgálat