Kézi hidraulikus szivattyú

Kézi hidraulikus szivattyú
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. egyike a vezető kínai kézi hidraulikus szivattyú gyártók és beszállítók Kínában, Üdvözöljük venni vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges kézi hidraulikus szivattyú, a gyárból.

Kézi hidraulikus szivattyú általában szerelve befejezéséhez a hidraulikus nyomásfokozó szivattyú tartályokban, ez a stílus a kézi hidraulikus szivattyú sokoldalú tápegység, egy egyszeres működésű hidraulikus hengerek szerelve karimás biztonságosan. Kézi hidraulikus szivattyú kínál gyártott precíziós Finotek, megbízható hidraulikus berendezések, többnyire széles köre számára a szivattyú áll rendelkezésre független átadása vagy emelő, vagy biztonsági másolatot készíteni, hidraulikus áramforrások áramszünet esetén.

Finotek kézi hidraulikus szivattyú lehet kezelni felfelé és lefelé, a működési kar, folyamatos kimeneti nyomás olaj. A szivattyú szolgáltat használók-val egy nagyon egyszerű és kényelmes létesítmény, a különböző irányokba többportos nyomás olaj-output a felhasználó számára a kijutáshoz cső kívánatos választás. Kirakodás beállítva szelepek lehetővé teszik a felhasználó, hogy kényelmesen és egyszerűen az indítószerkezetet. A kettős struktúra működik hatékonyan csökkenti a működési kar az erő, a kézi hidraulikus szivattyú lehet használni, mint egy alternatív energiaforrás és a hidraulikus elektromos rendszer, amelyben a összeállítás-ból különböző hidraulikus rendszerek, egyszerű karbantartás, megbízhatóság.

Kézi hidraulikus szivattyú jellemzői:

Teljesítmény: A hidraulika olaj

Márka: Finotek vagy OEM

Max. Működési nyomás: 28Mpa, 280bar

Flow (stroke ciklusonként): 25, 45 65cc / / stroke, vagy a választható

Média hőmérséklete: – 30 és + 80 (° C) NBR O-gyűrűk

Ajánlott közepes szűrőképességgel: ISO 4406 Standard, tisztasági osztály: 20/18/15


Vizsgálat