Kézi hidraulikus pumpa

Kézi hidraulikus pumpa
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. egyike a vezető kínai kézi hidraulikus szivattyú gyártók és beszállítók Kínában, Üdvözöljük vásárolni, vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges kézi hidraulikus szivattyúk üzemünkben.

Kézi hidraulikus szivattyú jellegét meghatározza magas hidraulikus nyomás, gyors létrehozó nyomás, és a hordozhatóság, és könnyen kézi működtetésű szivattyú. Vannak sok kiválasztás-ból stroke kézi hidraulikus pumpa megkönnyíti, hogy megtalálja a leghatékonyabb hatalom kis hidraulika rendszer. A tervez-ból kézi hidraulikus pumpa kompakt Hidraulikus tápegység kínál első sürgősségi célra, de nagy hidraulikus flow kapacitás erejét nyújt széles hidraulikus hengerek és eszközök.

Finotek kézi hidraulikus szivattyú sorozat kézi és könnyen vissza a viszonzás, generálására magas nyomás a zárt hidraulikus rendszer, míg nincs erő forrás áll rendelkezésre. A nyomás közben fogantyú növeli a pumpáló teszi terület aránya a nagy átmérőjű kézi meghajtású dugattyús közvetlenül csatlakozik a kisebb átmérőjű folyékony dugattyú. Ez a fajta kézi hidraulikus pumpa csatlakozik fix alap tartani cég álláspontját.

Kézi hidraulikus szivattyú jellemzői:

Teljesítmény: A hidraulika olaj

Márka: Finotek vagy OEM

Max. Működési nyomás: 21Mpa

Flow (stroke ciklusonként): 4-18cc / / stroke, vagy szabadon választható

Telepítési pozíció: menetes kapcsolatuk szilárd alapot, a rögzített pozíció

Patron kézi szivattyú üreg: méret 10-2

Média hőmérséklete: – 30 és + 80 (° C) NBR O-gyűrűk

Ajánlott közepes szűrőképességgel: ISO 4406 Standard, tisztasági osztály: 20/18/15


Vizsgálat