Patron kézi pumpa

Patron kézi pumpa
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. egyike a vezető kínai kézi szivattyú gyártó és cégek Kínában, Üdvözöljük venni vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges patron kézi pumpa üzemünkben.

Patron kézi pumpa az patron stílus, pumpáló fogantyú kapcsolódik a ház által üzemeltetett. A szivattyú a fogópont ingyen cserélhető vagy reteszelt a patron kézzel szivattyú. A nagy hidraulikus nyomás és áramlás jön létre a fogantyú a szivattyú, a tartományok a 0Mpa, 25Mpa, fel 20cc a löketenkénti árral. Rámenős kezelni stroke tölti ki a szivattyú, és az ellenkező irányba stroke kibocsátások a hidraulikus folyadék, a hidraulikus flow-1 port 2 port és 2 hogy 1 ellennyomás ellenőrzése. Finotek kazetta kézi pumpa az az előnye, hogy alacsonyabb szivárgás a gazdaság, és tartás hosszabb nyomás és könnyen működését.

Finotek kazetta kézi pumpa célja a magasabb, igényes és megbízható dolgozó követelmény ipari alkalmazások. A kapcsolattartó pont legfontosabb részei nagy pontosságú feldolgozását, illik, és hosszabb szolgáltatás mint edzett. Patron kézi szivattyú szerelése 360˚ és korlátozás nélkül érhető el. Normál fókákat Buna-N mint alapvető o-gyűrű, beleértve a Teflon, a Viton választható.

Patron kézi szivattyú jellemzői:

Teljesítmény: A hidraulika olaj

Márka: Finotek vagy OEM

Max. Működési nyomás: 21Mpa

Flow (stroke ciklusonként): 10cc löketenkénti, illetve a választható

Telepítési pozíció: menetes csatlakozás, nincs alapja, a rögzített pozíció

Patron kézi szivattyú üreg: méret 10-2

Média hőmérséklete: – 30 és + 80 (° C) NBR O-gyűrűk

Ajánlott közepes szűrőképességgel: ISO 4406 Standard, tisztasági osztály: 20/18/15


Vizsgálat