Működtetésű szelep Block

Működtetésű szelep Block
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. az egyik vezető kínai működtetésű szelep block gyártók és szolgáltatók-Kína, Üdvözöljük venni vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges működtetésű szelep block üzemünkben.

Működtetésű szelep block design és a szerelt hidraulikus működtetésű szelep, amely nem kötelező, moduláris szerelési szelep vagy a patront, gyártottak Becsavarható menetes szelep. Működtetésű szelep block bárok vagy gömbgrafitos öntöttvas, acél vagy alumínium lemezek készülnek, a blokk drill a rajz célja áramkör utak és áramlási csatorna, amely a Mágnesszelep lesz képes, hogy helyek, mint a kívánt, néhány zavartan feldolgozási az, hogy a fúrt részeket egyenesnek kell lennie, ezért, néhány segédszolgáltatása lyukat kell végezni, mint ez függvény.

Közlap, szerelés, 1 db szelep, több mint 10 Mágnesszelepek rendelkezésre álló, a hidraulikus patron szelep is elérhető a szokásos vagy egyéni üregek hogy a blokk-felszíni Finotek működtetésű szelep block moduláris vavle fogadja el. Minden Finotek működtetésű szelep block pedig finom Felületkezelés gyártott precíziós.

Működtetésű szelep block részletes leírása:

Teljesítmény: A hidraulika olaj

Márka: Finotek vagy OEM

Max. működési nyomás: alumínium hidraulikus szelep blokk, alumínium, 21Mpa(210bar), hidraulikus gyűjtőcső acél 350Mpa(350bar) vagy újabb verzió

Max. áramlási sebesség: 0-1200ml/perc.

Rendelkezésre álló szelep: moduláris hidraulikus működtetésű szelep, menetes csatlakozás patron hidraulikus működtetésű vavle, más szelep-Közlap

Média hőmérséklete: – 30 és + 80 (° C) NBR O-gyűrűk

Ajánlott közepes szűrőképességgel: ISO 4406 Standard, tisztasági osztály: 20/18/15


Vizsgálat