Hidraulikus blokk

Hidraulikus blokk
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. egyike a vezető kínai hidraulikus blokk gyártók és beszállítók Kínában, Üdvözöljük venni vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges hidraulikus hengerek üzemünkben.

Hidraulikus blokk az a szelep blokk fit Közlap szerelhető, moduláris szelep vagy kazetta stílus Hidraulika szelepek-ről. Hidraulikus blokk különböző kikötőkben és lyukak többnyire minden típusú szelepek és Közlap számára. A mono hidraulikus blokk design lesz képes-hoz felszerel a részeket és a hidraulikus szelep a szerves rendszer, amely támogatja egy, vagy több mint tíz szelepekkel kell felszerelni vagy, minden hidraulikus blokk van is elérhető kapcsolódó minden más hasonló alakú, ha ezért, hogy a teljes hidraulikus rendszer.

Finotek tervez és gyártás hidraulikus blokk közreműködésével, CNC technológia, így időt és feldolgozás költségét, amely segít az ügyfél a szolgáltatás támogatására hidraulikus piacon versenyképes. Bármilyen szabványos vagy egyéni hidraulikus blokk kérjük, forduljon hozzánk a versenyképes hidraulikus blokk.

Kikötések-ból hidraulikus blokk:

Teljesítmény: A hidraulika olaj

Márka: Finotek vagy OEM

Max. működési nyomás: alumínium hidraulikus szelep blokk, alumínium, 21Mpa(210bar), hidraulikus gyűjtőcső acél 350Mpa(350bar) vagy újabb verzió

Max. áramlási sebesség: 0-1200ml/perc.

Rendelkezésre álló szelep: moduláris hidraulikus működtetésű szelep, menetes csatlakozás patron hidraulikus működtetésű vavle, más szelep-Közlap

Média hőmérséklete: – 30 és + 80 (° C) NBR O-gyűrűk

Ajánlott közepes szűrőképességgel: ISO 4406 Standard, tisztasági osztály: 20/18/15


Vizsgálat