Hidraulikus szeleppel

Hidraulikus szeleppel
Termék részletek

Ningbo Zhenhai Finotek Machinery Co., Ltd. egyike a vezető kínai hidraulikus szelep gyártó és cégek Kínában, Üdvözöljük venni vagy nagykereskedelmi személyre szabott tömeges hidraulikus szeleppel üzemünkben.

Hidraulikus szeleppel célja a funkció, mint nehéz teher, tárolás, blokkolja a nyomás szelep az alkalmazás ahol szükséges alsó belső szivárgás. Míg a hidraulikus szeleppel Tehertartó pozíció alkalmazásban használja, a blokk áramkör úgy kell kialakítani, hogy a teher, míg az Ülékes orsó tartja a megfelelő pozícióba működtetésű feszültségmentesíteni helyzetben, a folyadék áramlását között 3 és 1 port. Amikor a Mágnesszelep feszültség, a szelep spool kapcsolt megfelelő pozícióba, lehetővé teszi, hogy áramlását 2 port 1 és a 3 háztömbnyire portot időközben.

Azt javasoljuk, hogy 3 port bemeneti port helyett 1 port, 1 port teljesen nyomás alatt áll.

Finotek hidraulikus szeleppel, 3 utas, 2 pozíció patron mágnesszelep, fogadja el, nagy teherbírású működtetésű, edzett, precíziós orsót a hosszabb élettartam. Rendkívül hatékony nedves armatúra építése működtetésű, választható tekercs feszültsége és terminálok a garancia a minőségi hidraulikus működtetésű szeleppel, a szelep is rendelkezésre áll a Kézi segédműködtetés és ipar közös üreg.

Hidraulikus szeleppel részletes leírása:

Max. működési nyomás: 20.7Mpa, 207bar

Max. áramlási sebesség: 3Gpm / 11,4 Lpm nyomás mellett 6.9bar / 100 psi

Szelep belső szivárgás: 82cc /min. max. a 20.7Mpa

Szelep üzemi hőmérséklet:-22 ° F-+250 ° F (-30 ° C-tól + 120 ° C-hoz)

Mágnesszelep feszültségtartomány: Feszültségtűrés 90 %-os 110 %-ról.

Közepes: Ásványi alapú folyadékok jobbVizsgálat